Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: pénteken is megdőlt a halálozási rekord

Portfolio
6212 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 238 056 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 189 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5513 főre emelkedett. 7812 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 639-en vannak lélegeztetőgépen.

A friss adatok alapján továbbra sem látszik, hogy a járvány lecsengőben lenne, de néhány jel alapján a lassulás azért tetten érhető. A napi új regisztrált esetek száma nagy ingadozást mutat, de összességében az utóbbi néhány napon már nem emelkedik, ami akár azt is jelentheti, hogy a járványgörbe elérte a csúcsát. A helyzet megítélését továbbra is nehezíti, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés