Előfizetői tartalom

Megjött a csütörtöki koronavírus-adat, kéthetes csúcson az új fertőzöttek száma

Portfolio
Újabb 3068 főnél mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon, melynek következtében 334 836 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 127 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 10 325 főre emelkedett - derül ki a koronavirus.gov.hu oldal friss adatközléséből. A tájékoztató furcsa pontja, hogy a gyógyultak száma nem változott, a friss adatot holnap tervezi közölni a Koronavírus Sajtóközpont. Az adatokból összességében az olvasható ki, hogy mintha elindult volna egy új hullám Magyarországon, de ezzel kapcsolatban egyelőre indokolt az óvatosság.

A megszokott 8-9 óra közötti közlésnél lényegesen később, 10 órakor hozták nyilvánosságra a legfrissebb koronavírus-adatokat idehaza. Ezek szerint a napi új fertőzöttek száma december 24. óta nem volt ekkora csúcson. Vagyis pont két hetes rekordról beszélünk, és nem szabad elfelejteni, hogy ez épp szenteste napja volt, amikor a kormány eltörölte a kijárási tilalmat....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái