Előfizetői tartalom

Kijelölték a közel 2000 milliárdos Jász-Nagykun-Szolnok megyei fejlesztési terv főbb irányait

MTI
Az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna 2030-ig szóló fejlesztési koncepciójának költségvetése Jász-Nagykun-Szolnok megyére vonatkoztatva 1600 milliárd forintot, Szolnok városára további 330-340 milliárd forintot tartalmaz és illeszkedik Magyarország gazdaságfejlesztési irányaihoz, a helyi vállalkozások igényeihez - közölte az innovációs és technológiai miniszter, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Szolnokon.

Nagy fejlesztések várhatók a hadiipar, a vasúti járműgyártás, a másodlagos nyersanyagipar területén Palkovics László, Jász-Nagykun-Szolnok megye és Szolnok város vezetőivel az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna 2030-ig szóló fejlesztési koncepcióinak áttekintése után door-step sajtótájékoztatón elmondta: 1900 milliárd forint jut a megyére és Szolnokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés