Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország 30 napon belül 300 ezer ember beoltásához elegendő orosz vakcinát kap

MTI
Oroszország harminc napon belül megkezdi a Covid-19 elleni vakcina első tételének szállítását, emellett politikai megállapodás született arról, hogy a hosszútávú szerződés októberi lejárta után is folytatódik a gázszállítás Magyarországra - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek a pénteki moszkvai tárgyalásairól.

Jön az orosz vakcina "Azért jöttünk ma Moszkvába, hogy két dologról megállapodjunk az oroszokkal. Örömmel mondhatom, hogy mindkét ügyben sikerrel jártunk" - mondta a tárcavezető. "Megállapodtunk arról, hogy nagy mennyiségben vásárolhatunk három ütemben orosz oltóanyagot, amelyekről a magyar nemzeti hatóság megállapította, hogy biztonságos és felhasználható Magyarországon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés