Előfizetői tartalom

Megkezdődött az online Világgazdasági Fórum, váratlanul Putyin is bejelentkezett a programba

MTI
|
Portfolio
Megkezdődött hétfőn kora délután a világ vezető politikusainak és üzletembereinek szokásos éves tanácskozása, a Világgazdasági Fórum, igaz idén először online formátumban értekeznek egymással a résztvevők ahelyett, hogy a svájci Davosban gyűlnének össze. Az is rendhagyó lesz, hogy a szervezők tervei szerint májusban lesz egy személyes találkozó is Szingapúrban és az sem gyakori, hogy az orosz elnök, Vlagyimir Putyin is becsatlakozik a programba, hiszen 11 év után ismét online előadást tart majd.

A szervezők tervei szerint mintegy kétezer résztvevő vitatja meg, hogy a kormányok és a vállalkozások miként tudják kivezetni a világot a jelenlegi világjárvány válságból és átvezetni egy olyan jövőbe, amelyben a gazdagság igazságosabban oszlik szét, és a környezetet jobban védik. A koronavírus-járvány miatt átszervezett esemény nyitónapján röviddel ezelőtt vetítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés