Előfizetői tartalom

Térképen mutatjuk, milyen sok embert érint Joe Biden mesterterve

Portfolio
A demokraták évek óta ígérik, hogy a szövetségi szintű minimálbért 15 dollárra emelik, amit Joe Biden most vélhetően meg is tesz. Az Economic Policy Institute most interaktív ábrán mutatja, hogy ez hány ember jövedelmét érinti az egyes államokban. A térképen látszik, hogy főleg a republikánus többségű államoknak kedvez az intézkedés.

Joe Biden nagy minimálbér-emelési terve a legtöbb államban nagyon sok ember bérét emelné. Ezt mutatja be az Economic Policy Institute látványos interaktív ábrája, amelyen még azt is látni, hogy kiket érinthet leginkább a döntés. Látható a térképen, hogy főleg az Egyesült Államok déli tagállamai érintettek - azok, ahol hagyományosan erősebbek a republikánusok a demokratáknál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés