Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: a jövő héten jöhet az első adag kínai vakcina, jön a magyar vakcinaigazolás

Portfolio
A brit vírusmutáció Magyarországon is hozzájárulhat a járvány erősödéséhez, sőt akár a berobbanásához is, és a következő 2-3 hét dönti el, hogy a március 1-ig meghosszabbított korlátozások sorsa mi legyen - többek között ezt mondta el a csütörtök délelőtti szokásos Kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, hogy lesz egy oltásigazolás és elárulta azt is, hogy mennyibe kerül a kínai vakcina egy emberre számított adagja, illetve azt is, hogy mikorra várhatóan mennyi embert tudnának beoltani. Az alábbi hírfolyamunkban követtük végig az elhangzott legfontosabb információkat.

2021. február 11. 13:01 Megosztás Akkor mégis mi várható? A Gulyás Gergely által elmondott mai információk üzenete az, hogy a brit mutáció hozzájárulhat idehaza a járvány újbóli erősödéséhez, akár berobbanás is elképzelhető a szavai szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés