FONTOS Összeomlott álmok és elégett vagyonok - Ezt hozta a kriptopiaci kísérlet bukása
 
Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: a jövő héten jöhet az első adag kínai vakcina, jön a magyar vakcinaigazolás

Portfolio
A brit vírusmutáció Magyarországon is hozzájárulhat a járvány erősödéséhez, sőt akár a berobbanásához is, és a következő 2-3 hét dönti el, hogy a március 1-ig meghosszabbított korlátozások sorsa mi legyen - többek között ezt mondta el a csütörtök délelőtti szokásos Kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, hogy lesz egy oltásigazolás és elárulta azt is, hogy mennyibe kerül a kínai vakcina egy emberre számított adagja, illetve azt is, hogy mikorra várhatóan mennyi embert tudnának beoltani. Az alábbi hírfolyamunkban követtük végig az elhangzott legfontosabb információkat.

2021. február 11. 13:01 Akkor mégis mi várható? A Gulyás Gergely által elmondott mai információk üzenete az, hogy a brit mutáció hozzájárulhat idehaza a járvány újbóli erősödéséhez, akár berobbanás is elképzelhető a szavai szerint, ezért a következő 2-3 hét járványügyi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái