Előfizetői tartalom

Nagy meglepetésre utalt Orbán Viktor

Portfolio
Orbán Viktor mai parlamenti évadnyitó beszédében utalást tett a magyar gazdaság múlt évi teljesítményére. Az adat hivatalosan csak holnap jelenik meg, de a miniszterelnök elszólása lehetőséget ad, hogy hozzávetőleg megbecsülhessük, hogyan alakulhatott a koronavírus második hulláma miatt lezárással terhelt utolsó negyedév GDP-adata.

...az Eurostat előrejelzése szerint a 2020-as évben a magyar nemzeti össztermék 5,2%-kal csökkent - mondta mai parlamenti beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök egy olyan számot közölt, ami még nem nyilvános (a statisztikai publikációs szabályok alapján ez nem szerencsés, de Magyarországon nem példa nélküli), ez alapján pedig lehetőség nyílik némi számolgatásra. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés