Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: nagyon veszélyes pillanatban vagyunk

Portfolio
Orbán Viktorral készített interjút ma reggel a Kossuth Rádió, a miniszterelnök szerint nagyon veszélyes pillanatban vagyunk, a harmadik hullám itt van, ezt alátámasztják a számok. Az oltási görbe és a járványgörbe felfutását kell figyelnünk, április elejére 2 580 000 állampolgárt olthatnak be Magyarországon, közel mindenkit, aki máig regisztrált. Müller Cecília optimistán nyilatkozott a Miniszterelnöknek a kínai vakcina bevetéséről is. A kormányfő nem mondott semmilyen konkrétumot arról, hogy a harmadik hullám fényében mi a helyzet a belengetett áprilisi nyitással, amihez a tervezett oltási arány nem igazán tűnik elegendőnek.

2021. február 19. 08:24 Megosztás Magasabb átoltottság jöhet április elejére – de mikor lehet nyitni? Egy héttel ezelőtti rádióinterjújában azt mondta Orbán Viktor, hogy terveik szerint április elejére 2 millió 448 ezer embert be tudnak oltani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés