Előfizetői tartalom

Felfedte Orbán Viktor, ő miket pipált be a gazdaság újranyitásáról szóló online konzultáción

Portfolio
A járványügyi szakemberek szava lesz a döntő a korlátozások feloldásának menetrendjében, de ezzel együtt is mindenki véleménye számít – hangsúlyozta Orbán Viktor abban a rövid Facebok-videóban, amelyet hétfőn kora este osztott meg és amelyben mindenkit arra kért, hogy töltse ki az online konzultációs kérdőívet. A videó külön érdekessége, hogy közben bemutatták azt is, hogy miket pipált be maga a kormányfő a kérdőív első három kérdésére adott válaszok során.

A miniszterelnök a rövid videós bejátszásban tablettel a kezében úgy fogalmazott, hogy "Hahó facebookosok! Ez a pillanat is végre elérkezett: tudunk értelmesen konzultálni arról, hogy milyen körülmények között, és hogyan oldjuk fel a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat. Épp elegünk van már ebből, szabadulni akarunk tőle". A videós bejátszás során azt is bevágták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés