Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: meredeken emelkedik a kórházban ápoltak száma

Portfolio
2764 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdet óta összesen 435 689 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 130 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 188 főre emelkedett. A 3000-nél kevesebb új eset jelentős esésnek tűnik az előző napok fényében, de általában a keddi számok a hétvégehatás miatt mindig alacsonyabbak az átlagnál. Az előző héthez képest viszont jelentős a romlás. A kórházban kezeltek száma viszont kimagasló mértékben nőtt 24 óra alatt, 6000-nél több beteg van ma kórházban koronavírus miatt.

Fertőzések, halálozások és kórházi adatok Az előző napokhoz képest sokkal kisebb új esetszámot közöltek ma reggel, ami önmagában örömteli lenne, csakhogy szinte minden kedden ez a helyzet. Vélhetően kedden jelentkezik ugyanis a hétvége hatása, amikor kevesebben mennek orvoshoz, így kevesebb tesztet végeznek el. Az alábbi ábrán is látszik, hogy a nagy visszaeséseket általában...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái