Előfizetői tartalom

Lecsapott az ügyészség, amikor éppen átvették a kenőpénzt egy pest megyei műszaki vizsgaállomáson

Portfolio
Egy pest megyei műszaki vizsgaállomáson múlt pénteken éppen átadták a gépjárművenkénti 5 ezer forintos kenőpénzt, amikor az ügyészség egy összehangolt akció keretében lecsapott és a tetten érés után végül 3 ember kapcsán kezdeményezték az előzetes letartóztatást, amelyről a bíróság a mai napon dönt - közölte hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség.

A Központi Nyomozó Főügyészség hétfői sajtóközleménye szerint a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást folytat egy Pest megyei műszaki vizsgaállomáson bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt. Az anyag rámutat, hogy a nyomozó ügyészség további bizonyítékok beszerzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés