Előfizetői tartalom

Ilyen terhelés alatt még soha nem volt a magyar egészségügy, feszül a rendszer

Portfolio
Egyre több figyelmeztető hang érkezik az állami ellátórendszerből, amely rámutat a mostani extrém kórházi terhelés súlyosságára. A rendkívüli járványügyi számok lecsapódnak a Covid-osztályokon, közel lehet a rendszer a teljesítőképessége felső határához. Ezek fényében most még fontosabb, hogy mindenki betartsa a járványügyi védelmi szabályokat.

Soha nem látott kórházi számok Tekintettel a napi új fertőzöttek számának furcsa alakulására, megint egyre kevesebb olyan adat marad, ami alapján megbízható képet kaphatunk a hazai járványügyi folyamatokról. A kórházban ápoltak és lélegeztetőgépen lévők számának alakulása még ilyen adatok, ezért is nagyon szomorú, hogy például csupán két hét kellett ahhoz, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés