Előfizetői tartalom

Koronavírus: már halálosabb a járvány Magyarországon, mint Olaszországban

Portfolio
Magyarország folyamatosan lép előre a lakosságarányos halálozási listán világszinten, hiszen nálunk óriási a járvány harmadik hulláma, miközben számos országban már visszaszorították. Most Magyarország megelőzte Olaszországot a népességarányos halálozásban, azt az Olaszországot, amelyet a koronavírus-járvány által leginkább sújtott országok között tartanak számon.

Magyarországon szerdán újabb 179 áldozata volt a koronavírus-járványnak a koronavirus.gov.hu reggeli adatai szerint, miközben több mint 5600 új esetet regisztráltak. Hazánkban felfutóban van a járvány harmadik hulláma, és várhatóan érdemben súlyosabb lesz, mint a második hullám volt, ami jelentősen leterhelte a magyar kórházakat. A felfutó hazai járvány miatt romlik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés