Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: már csak pár hetet kell kibírnunk, ha nem borít mindent egy új mutáns

Portfolio
Az előttünk álló hét lesz a legnehezebb a járvány kezdete óta – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió műsorán. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy már csak pár hét lezárást kell kibírni, de az egészet boríthatja egy új mutáns megjelenése. Arra is kitért, hogy közös izraeli-magyar vakcinagyár épül majd Izraelben.

A legfrissebb adatok szerint 63 ezer embert oltottak be a hétvégén Magyarországon, Orbán Viktor szerint tartható lesz ez a tempó. Ehhez három dolog kell: oltakozni akarók, egészségügyi szakemberek és vakcina. Orbán Viktor szerint az utóbbival van baj: megrendeltünk 13 millió embernek elég nyugati vakcinát, de már novemberben látszott, hogy ez nem lesz elég, így rendeltünk még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés