Előfizetői tartalom

Bejelentették a nemzeti konzultáció eredményét, így fog kinézni a kormány újraindítási terve

Portfolio
Lépésről lépésre kell feloldani a járványügyi korlátozásokat, a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek felmentéseket kell adni egyes korlátozások alól (pl. rendezvények látogatása), és csak az oltással vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező külföldieket szabad beengedi Magyarországra a járvány végéig – döntött a héten lezárult nemzeti konzultáció 528 ezer résztvevője. Az eredmények alapján újraindítási tervet készít a kormány, amelynek időzítését a beoltottság fogja meghatározni.

Tegnap lezárult az újraindításról szóló konzultáció, 528 ezren mondták el a véleményüket – ismertette a kormány szombat reggeli Facebook-videójában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. Az eredmények: a válaszadók 88 százaléka szerint a járványügyi korlátozásokat fokozatosan, lépésről lépésre kell feloldani, csak 12 százalék mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés