Előfizetői tartalom

Kifakadt a WHO vezére, hogy nem vizsgálták ki rendesen a laborból kiszivárgott koronavírus elméletét

Portfolio
|
MTI
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, Tedrosz Adhanom szerint a Kínában a koronavírus eredetét kutató csapat nem vizsgálta meg kellően azt az elméletet, hogy a vírus esetleg a Vuhani Virológiai Intézet laborjából szabadult-e el, mielőtt arra a következtetésre jutott, hogy a denevérek és az emberek között egy másik közvetítő állat adhatta át a vírust.

A WHO által Kínában végzett kutatás arra a következtetésre jutott, hogy a koronavírus nagy valószínűséggel egy köztes állatfajon keresztül denevérről terjedt át az emberre. A WHO szakértőinek év eleji vuhani vizsgálódásainak eredményeit összesítő, a kínai hatóságok által biztosított adatokon alapuló jelentés a vírus vuhani laborból történő kikerülését „nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés