Előfizetői tartalom

Elárulta a milliárdos, milyen kriptodevizákból vásárolt be és miért

Portfolio
A milliárdos befektető Mark Cuban hosszú távra vásárolt be a kriptopénzekből és tartani is kívánja őket még egy ideig, ugyanis nagyon hisz abban, hogy a jövőben a legjobbak nagy karriert fognak még befutni. Egy podcastban most azt is elárulta, hogy a portfóliójában 60% a Bitcoin és 30% az Ethereum aránya, további 10%-on pedig több másik kriptopénz osztozik, ezeket inkább csak kíváncsiságból tartja. Cuban azt is elmondta, hogy a két nagy kisemeltjét eltérő okokból tartja.

Cuban a Bitcoint nem igazán tartja jó fizetőeszköznek, de a pénzmennyiség szűkösségét garantáló algoritmusa miatt jó értékőrzőnek tartja. Sőt, ezen tulajdonsága alapján az aranynál jobb választás - véli a befektető. Cuban más okból tartja ígéretesnek az Ethereumot: szerinte a technológiában az okos szerződések konstrukciója az igazán érdekes, illetve az, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés