Előfizetői tartalom

Hatalmas a bizonytalanság, a kormány mégis tempósan megy előre a nyitás útján - Mi lesz ebből?

Miközben még az operatív törzs megszólaló tagjai (például az országos tisztifőorvos is) óvatosságra intenek az elmúlt napok kedvező tendenciát sugalló járványügyi adatai kapcsán és az elmúlt napok adatait rengeteg bizonytalanság övezi (hosszú hétvége hatása miatt), a kormány lendületesen megy előre az újraindítási tervével. Olyannyira, hogy a csütörtöki Kormányinfón a nyitás egy újabb köztes lépcsőfokát lengette be Gulyás Gergely miniszter és szavai arra utaltak, hogy a jelenleg április 19-ig kihirdetett korlátozó intézkedésekben újabb lazítás jön.

Nagy a bizonytalanság, nem látni tisztán A csütörtök reggel megjelent járványügyi adatok azt mutatják, hogy sorozatban már a 13. napja csökken az új fertőzöttek napi számának 7 napos mozgóátlaga, vagyis lassan már két hete tart a kedvező fordulat a magyar járványgörbén. Eközben ugyanakkor a kórházban ápoltak száma - bár csökkenésnek indult - még mindig nagyon magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés