Előfizetői tartalom

Ahol a mesterséges intelligencia már a gyakorlatban segít a betegeken

Merjenek külföldre menni új technológiák megtanulása érdekében és utána merjék hazahozni a tudást, mert vannak olyan gyógyító intézmények, ahol támogató szakmai együttműködésre lehet lelni - vallja Póth Sándor, a Budai Egészségközpont Privát Urológiai Osztály vezető főorvosa, aki megvalósította az intézményben a multiparametrikus MRI és mesterséges intelligencia vezérelt fúziós biopsziát. A szakemberrel az új technológia előnyeiről, a BEK-ben zajló innovatív folyamatokról és tudástámogatásról beszélgettünk.

A magánegészségügy helye a reformfolyamatban Április 14-én jön a Portfolio és a Budai Egészségközpont közös ONLINE konferenciája. Most érdemes jelentkezni! Információ és jelentkezés A Portfolio felületén már korábban is bemutattunk olyan szakmai műhelyeket a magyar egészségügyben, amelyek különlegesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés