FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Életveszély miatt nem engedik iskolába vezető orvosok és egészségügyi dolgozók a gyerekeiket

Portfolio
Egyre több egészségügyi dolgozó, orvos jelzi, hogy nem engedi iskolába a gyerekeit a jelenlegi járványügyi helyzetben – értesült a Portfolio. Döntésüket a vírus gyors terjedésével magyarázzák, amit kockázatosnak, életveszélyesnek tartanak. Müller Cecília országos tisztifőorvos a vírus gyors terjedéséről beszélt tegnap is, miközben a Magyar Orvosok Szakszervezete nyílt levelet írt Orbán Viktornak, amelyben közölték: a Magyarországon leginkább elterjedt Sars-Cov-2 vírus „brit variánsa” a fiatal, egészséges felnőttek és a gyermekek esetén is súlyos, életveszélyes állapotot alakíthat ki. Kásler Miklós Emmi-miniszter a nyitásról szóló levelében már arra készíti fel az iskolákat, hogy újra felbukkanhat az intézményekben a vírus.

Egyre több egészségügyi dolgozó és vezető orvos nem engedi iskolába gyermekét a hétfői újranyitáskor – értesült a Portfolio több forrásból. Azért tagadják meg gyermekük iskolába küldését, mert szerintük a jelenlegi járványhelyzetben nem biztonságos a nyitás. Egyes orvosok kockázatosnak, míg mások egyenesen életveszélyesnek nevezik a nyitást, ezzel indokolják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés