Előfizetői tartalom

Kásler Miklós: a járvány reprodukciós rátája 0,7 körül lehet

Portfolio
A koronavírus visszaszorulóban van, de még nagyon óvatosnak kell lenni, mert a járványnak nincs vége - nyilatkozta Kásler Miklós a Magyar Nemzetnek. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere elmondta, hogy a koronavírus több szervet érintő károsító hatása elsősorban amiatt van, hogy a legkisebb erek belső rétegének gyulladása trombózist okoz a szervezet szöveteiben.

Az interjú lényegesebb megállapításai: Kásler nem tud egyetlen betegről sem, aki ellátatlan maradt volna. Az egészségügyi dolgozók megfertőződése az oltakozás következtében gyakorlatilag megszűnt. A friss kutatási eredmények alapján megállapítható, hogy a koronavírus-fertőzés hatására legkisebb erek belső rétegének gyulladása trombózist okoz a szervezet szöveteiben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés