Előfizetői tartalom

Szerbiában ismét várják oltásra a külföldieket

MTI
Ismét lehetőség van arra, hogy külföldiek is megkapják a koronavírus elleni védőoltást Szerbiában, ám előzetesen regisztrálniuk kell az erre a célra létrehozott internetes oldalon - közölte Mihailo Jovanovic, a portál fenntartásáért felelős kormányiroda vezetője a szerbiai közszolgálati televízió kedd reggeli híradójának beszámolója szerint.

A szerbiai állampolgárok előnyt élveznek a védőoltások beadásakor, ám Belgrádnak az az érdeke, hogy minél hamarabb minél több ember kapja meg az oltást. Az illetékes közölte, eddig több mint 39 ezer külföldit oltottak be Szerbiában. A regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában keddre 1987-tel 681 654-re, Koszovóban 154-gyel 103 870-re, Észak-Macedóniában 86-tal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés