Előfizetői tartalom

Szombaton nyithatna, de még nem fog a legnagyobb hazai mozihálózat - Mi az oka?

Még várni kell a Cinema City-k nyitására, mert ők nem tartoznak majd azok közé a mozik közé, akik szombattól már fogadnak majd nézőket. Jelentős kiesést könyveltek el a több havi zárással, azonban a jegyek díjszabásán nem terveznek változtatni. A vetítés során nem lesz kötelező a maszk, de a távolságtartásra figyelnek majd - ezeket Buda Andrea, a Cinema City mozihálózat Marketing és PR igazgatója osztotta meg a Portfolio-val.

A Cinema City mozik nyitásának pontos dátumát a mozi képviselője nem tudta megmondani, mivel náluk a nyitás komoly előkészítést kíván. Egyrészt a büfé raktárkészletét fel kell tölteniük, sok termék külföldről érkezik. Másrészt gondoskodniuk kell a személyzetről, mivel zömében diákokat alkalmaznak szövetkezeteken keresztül. Jelenleg időbe telik, hogy új fiatalokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés