FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Teljes a lista, milyen előnyökhöz jutnak a koronavírus-védettek

Portfolio
Május elsejétől életbe lépett az újraindítás negyedik szakasza. A sorozatos szabályváltozások után sokan nehezen tudják követni, mikor kezdődik a kijárási tilalom, meddig vannak nyitva a boltok, hová mehetnek a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők és milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe a védettek. Ezért összefoglaljuk az újranyitás egyes lépéseit és a hatályos könnyítéseket.

Május elsejétől új világ köszöntött be a járvány elleni védekezésben. A változások nemcsak az intézkedések tartalmában jelentősek, hanem új helyzetet teremtenek, ugyanis nem vonatkoznak mindenkire egységesen. Legutóbb az idősotthonokról derült ki, hogy újra látogathatóak, de csak védettségi igazolvánnyal. És már nem csak negatív koronavírus-teszttel, hanem védettségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés