eeszt időpont koronavírus oltás vakcina
Gazdaság

Elfogytak a Pfizer-oltásra az időpontok

Portfolio
A koronavirus.gov.hu oldalon elérhető tájékoztatás szerint jelenleg Sinopharm és AstraZeneca vakcinákra lehet online időpontot foglalni, illetve az SMS-ben értesítettek számára még a Szputnyik V is rendelkezésre áll. A Pfizerre viszont már nincs időpont.

A még oltásra váró regisztráltak az online időpontfoglalóban is tudnak oltást foglalni a kórházi oltópontokra. Jelenleg Sinopharm és AstraZeneca oltásra lehet időpontot foglalni. Továbbá azok a regisztráltak, akik erről a Vakcinainfótól SMS-t kapnak, már Szputnyik oltásra is tudnak időpontot foglalni. Az online időpontfoglaló elérhetősége: https://www.eeszt.gov.hu

Az online oltás időpontfoglalás felületén Sinopharm oltás, illetve AstraZeneca oltás minden előzetesen regisztrált számára elérhető. A Szputnyik oltás pedig 2021.05.06 – 05.11 között kifejezetten csak SMS-ben értesítettek számára foglalható. A Pfizer oltásra való időpontok jelenleg elfogytak, hiszen nincs oltható Pfizer vakcina.

A ma érkezett Pfizer szállítmány egyik részét az esedékes második körös oltásokra kell felhasználni, másik részéből pedig a  16-18 évesek oltása fog megkezdődni. Ennek a korosztálynak az oltására ugyanis csak a Pfizer rendelkezik engedéllyel - írják.

Tegnap az operatív törzs tájékoztatóján még az hangzott el, hogy Pfizerre is lehet regisztrálni, de nem mindenkinek:

A tájékoztatóban kitérnek továbbá arra is, hogy az oltási program további felgyorsítása érdekében minden regisztrált számára elérhető vált az online időpontfoglaló a kórházi oltópontokra. Az online időpontfoglaló elérhetősége: www.eeszt.gov.hu  (ez az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lakossági portálja).

Az időpontfoglalót csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Itt ellenőrizheti, hogy az Ön regisztrációja milyen státuszban van: https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/

További információk ezen az oldalon érhetőek el a regisztrációról és az oltásról.

frankfurt
görög santorini getty stock
Procida Olaszország sziget
mcdonalds gyorsétterem
london_shutter-20170512
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük hogy épül fel, és miként kell értelmezni az általa mutatott értékeket.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
pfizer biontech vakcina koronavírus ellen