Előfizetői tartalom

Müller Cecília: nem kell félni, ha két oltás után sincs elég ellenanyag a szervezetben

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy már Szputnyik vakcinára is lehet időpontot foglalni az eeszt.gov.hu-n. Müller Cecília kitért arra, hogy itthon még mindig a brit mutáns fertőz, de vélhetően csak idő kérdése, hogy az indiai mutáns is megjelenjen. Szó esett arról is, hogy nem kell félnie annak, akinek két oltást követően sem mutatnak ki kellő ellenanyagot a szervezetében, a háziorvosoknak pedig megkezdték az első jutalmak kiutalását a hétvégi és ünnepnapi oltások után.

2021. május 05. 12:31 Megosztás Regisztrálhat az a fiatal, aki nemrég átesett a víruson? Az a fiatal is regisztrálhat védőoltásra, aki nemrég átesett a víruson, mivel nem feltétlenül alakul ki kellő és hosszú távú védelem attól, hogy valaki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés