Előfizetői tartalom

Merkely Béla szerint a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást

Portfolio
A Semmelweis Egyetemen még nem találtunk olyan kínai vakcinával beoltott személyt, akinek ne lett volna pozitív, a tüskefehérjével ellenes antitestje két dózis beadását követően, tehát minden esetben kimutatható ellenanyagot detektáltunk – nyilatkozta a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező sajtóhírek kapcsán Merkely Béla a Magyar Nemzetnek.

A Semmelweis Egyetem rektora szerint a kínai oltóanyagra is igaz az, hogy minden oltás sokkal erősebb immunválaszt vált ki, mint maga a megbetegedés. A lapnak adott nyilatkozata szerint az egyetemen végzett laboratóriumi mérési eredmények a Sinopharm-vakcinák beadását követően akár többszázszoros ellenanyagszintet mutattak az átfertőzöttségnél tapasztalt értékhez képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés