Előfizetői tartalom

Koronavírus: szokatlanul sok az új fertőzött, de még így is szépen szorul vissza a járvány

Portfolio
Az utóbbi napokhoz képest szokatlanul magas napi új fertőzéses esetszámról közölt adatot csütörtök reggel az operatív törzs: 1680 új fertőzöttet találtak, de a múlt csütörtöki adattal összevetve ez még mindig 35%-os esés. A halálozások száma is közelebb van a 100-hoz: 124 honfitársunk hunyt el sajnos a járvánnyal összefüggésben az elmúlt 24 órában. Jó hír közben, hogy továbbra is lendületesen csökken a kórházban és lélegeztetőgépen ápoltak száma és kicsit meglódult az elsőre beoltottak száma is: 30 ezerrel 4 millió 153 ezer főre.

Utoljára május elsejére közöltek a mainál magasabb egynapi fertőzéses esetszámot (1951 fő), aztán 1219 fő, 726 fő, 1130 fő volt a következő napokban a jelentésekben. Ezekhez képest tehát magasabb a mai adat, de a múlt csütörtökivel összevetve (2584 fő) még mindig 35%-os az esés, azaz szépen szorul vissza a járvány az igazolt fertőzöttek alapján. Ezt jelzi a 7 napos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái