Előfizetői tartalom

Reagált az EMMI, semmilyen kórházat nem akarnak bezárni

Portfolio
Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének tanácsadója levelet írt valamennyi Egészségügyi Szakmai Kollégium tagozati elnökének, melyben arra kéri az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez. A levéllel kapcsolatban most reagált az EMMI, a szaktárca azt közölte, hogy semmilyen kórházat nem akarnak és nem is fognak bezárni.

Kollár Lajos professzor, Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének tanácsadója levelet írt valamennyi Egészségügyi Szakmai Kollégium tagozati elnökének, melyben arra kéri az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez. A levelet Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő tette közzé Facebook-oldalán. A levélben azt kéri a tárcavezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés