Előfizetői tartalom

Franciaországban is megkezdődik a korlátozások fokozatos enyhítése

MTI
A vendéglátóhelyek teraszainak és a kulturális intézményeknek a megnyitásával Franciaországban szerdán megkezdődik a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos feloldása, miután a járványügyi mutatók több mint két hete csökkenő tendenciát mutatnak, az oltási kampány felgyorsulásával naponta több mint félmillió embert oltanak be országszerte. A kormány bejelentette, hogy a turizmus beindítása érdekében a külföldieknek is ingyenesen áll rendelkezésére a tesztelés az országban.

"Az általános közérzet javításához hozzátartozik a társadalmi kapcsolatok felvétele is" - mondta Jérome Salomon, az egészségügyi tárca járványügyi igazgatója egy hétvégi lapinterjúban, megerősítve, hogy a javuló tendencia lehetővé teszi a korlátozások feloldásának megkezdését.      Az éjszakai kijárási tilalom kezdete szerdán a jelenlegi este 7 óráról 9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés