Előfizetői tartalom

Megjelentek a kormány újabb lazító döntései a közlönyben!

Portfolio
A bejelentésekkel és várakozásokkal összhangban péntek késő este meg is jelent a kormányrendelet, amely tartalmazza az 5 millió védőoltás beadásához kötött nyitási lépéseket. Ennek értelmében megszűnik a kijárási tilalom, az üzletek kötelező zárási időpontját és a szabadtéri maszkviselési kötelezettséget is eltörlik. Mindezek mellett a rendelet részletesen szabályozza az egyes rendezvények szabályait. Érdekes az is, hogy a határellenőrzés hatályát további egy hónappal meghosszabbította a kormány egy másik kihirdetett döntésével.

A közlöny pénteki számában jelent meg a Kormány 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának ötödik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról című rendelet. A jogszabály elején felsorolja a lényeges döntéseket, amelyek már ismertek voltak péntek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái