Előfizetői tartalom

A koronavírus a budapesti bűnözőket is elcsendesítette

MTI
Mintegy 19 százalékkal csökkent a fővárosban regisztrált bűncselekmények száma 2020-ban az előző évhez képest - derült ki abból a főpolgármester által elfogadott beszámolóból, amelyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyújtott be a Fővárosi Közgyűlésnek. Karácsony Gergely döntött a lakásrezsi-támogatásról szóló rendelet módosításáról is.

A BRFK múlt évi tevékenységéről szóló, a főpolgármester által elfogadott beszámoló szerint a rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma 2020-ban 18,8 százalékkal - 43 653-ról 35 426-ra - csökkent. A Budapesten regisztrált emberölések száma a vizsgált időszakban stagnált, ugyanakkor a szándékos befejezett emberölések száma kettővel, 15-re nőtt 2020-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés