Előfizetői tartalom

Nem tűnik el az irodai munkavégzés - de teljesen más lesz, mint a járvány előtt

Portfolio
Mit, hogyan, mikor? Szervezeti kihívások a post-COVID korszak hajnalán címen tartották meg a Portfolio HR Revolution 2021 második szekciójának panelbeszélgetését, melyet Lukács Zsolt, a Telkes Consulting Managing Partnere moderált. A beszélgetés középpontjában természetesen koronavírus-járvány volt, és a vállalatokra gyakorolt hatására, de sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az újraindulás, és az ahhoz kapcsolódó stratégiai kérdések.

Nagyon fontos, hogy milyen kondícióban volt a vállalat, amikor megtalálta a válság – már az elején eldőlt, sikeresen tud-e kilábalni – kezdte a beszélgetést Dr. Bauer Dávid, a MOL Magyarország Humán Erőforrás igazgatója, majd a jövőre nézve elmondta, hogy a lojalitás visszaállításához nagyon kellenek a számok, az eredmények, ahogy a transzparens kommunikáció is. „Kommunikálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés