FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Óriási sebességre kapcsolt a Mol transzformációja

Portfolio
Több olyan pont volt a Mol életében, amikor a vállalatnak meg kellett tudnia újulnia, ugyanakkor ha nem lenne erre képes, illetve ha nem tudná bevonzani a tehetségeket és az innovációkat, akkor már valószínűleg nem is létezne - mondta Bacsa György, a Mol-csoport Stratégiai Operáció és Üzletfejlesztésének ügyvezető igazgatója a HR Revolution konferencián, a Mol: Shape Tomorrow Talks powered by Portfolio szekcióban.

A Mol történetét 30 éve kezdték el írni, a vállalat elődje kőolaj és gázipari tröszt volt volt, de mivel felismerték, hogy az átalakulásra is nyitottnak kell lenni, ezért ahelyett, hogy a privatizáció sorsára jutott volna, a tőzsdére került és mostanra nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ráadásul úgy, hogy hazai cég is maradt - tette hozzá Bacsa György, aki ismertette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés