Előfizetői tartalom

A világ két legnagyobb gazdasága kar-karöltve állnak ki a feneketlen költekezés mellett

MTI
Az Európai Unió és az Egyesült Államok egyetért abban, hogy nem szabad megismételni a korábbi pénzügyi válság során elkövetett hibákat, és nem szabad idő előtt lemondani a gazdaságot támogató intézkedésekről - közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, Joe Biden amerikai elnökkel folytatott brüsszeli megbeszéléséket követően.

Ursula von der Leyen hangsúlyozta, az unió és az Egyesült Államok ugyanazt a megközelítést vallja, miszerint 2022-ben is fenn kell tartani a fiskális támogatást, a következő évekre való gazdasági felkészülés érdekében. Kína gazdasági megerősödésére utaló kérdésre válaszolva közölte: noha vannak együttműködési területek, ilyen az éghajlatváltozás elleni küzdelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés