Előfizetői tartalom

Fontos felfedezéseket osztott meg Kemenesi Gábor a koronavírus-fertőzés és a vakcinák témájában

Portfolio
Meddig vagyunk védettek, mennyire jó a vakcina és mi lesz az újabb és újabb variánsokkal? – ezeknek a sürgető kérdéseknek a válaszaira már régóta nagyon várt a kutatói közösség világszerte és most megérkeztek az első, szerencsére megnyugtató válaszok - mutat rá egy friss Nature-tanulmány eredményeire kedd esti Facebook-posztjában Kemenesi Gábor biológus.

A minap jelent meg a rangos Nature című tudományos folyóiratban egy olyan tanulmány, ami 12 hónapos időtávon vizsgálta azok szervezetét, akik átestek a koronavírus-fertőzésen és mRNS-alapú oltást is kaptak és számos fontos kérdésre megnyugtató válaszokat tartalmaz a kutatás eredménye – összegzi a kutató. Kemenesi Gábor pontokba szedte a tanulmányból leszűrhető legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés