Előfizetői tartalom

Egyre több helyen robban be megint a járvány, de itthon továbbra is alacsony az esetszám

Portfolio
India nélkül nézve megint emelkedik a globális koronavírusos esetszám, amiben több nagyobb dél-amerikai ország mellett néhány európai ország (például Egyesült Királyság, Portugália), valamint Oroszország és egyes távol-keleti országok (például Indonézia, Bangladesh, Fülöp-szigetek) romló helyzete játssza a fő szerepet. Nyugtalanító az is, hogy Afrikában az elmúlt héten elkezdett emelkedni a koronavírusos új esetek száma és a vakcinahiánnyal küzdő szegényebb országokban ráadásul a fertőzések detektálása is rosszul működik. Angliában egy nagy kutatás szerint 50%-kal nőtt a pozitív esetszám az utóbbi egy hónapban a megelőző hónaphoz képest az először Indiában azonosított Delta variáns miatt, ezért egyelőre 4 héttel elhalasztották a nyitás újabb fázisát. Idehaza a friss adatok továbbra is azt mutatják, hogy nagyon alacsony ütemben terjed a járvány és tovább csökkent a kórházban, illetve lélegeztetőgépen lévők száma. Friss koronavírus-híreink csütörtökön az alábbi hírfolyamban.

2021. június 17. 21:29 Megosztás Újfajta védettségi igazolványt vezetnek be az olaszok Belföldi közlekedésre, idősotthonokba való belépéshez és tömegrendezvényeken való részvételhez is szükséges lesz az olasz digitális koronavírus-oltási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés