Előfizetői tartalom

Egyre több helyen robban be megint a járvány, de itthon továbbra is alacsony az esetszám

Portfolio
India nélkül nézve megint emelkedik a globális koronavírusos esetszám, amiben több nagyobb dél-amerikai ország mellett néhány európai ország (például Egyesült Királyság, Portugália), valamint Oroszország és egyes távol-keleti országok (például Indonézia, Bangladesh, Fülöp-szigetek) romló helyzete játssza a fő szerepet. Nyugtalanító az is, hogy Afrikában az elmúlt héten elkezdett emelkedni a koronavírusos új esetek száma és a vakcinahiánnyal küzdő szegényebb országokban ráadásul a fertőzések detektálása is rosszul működik. Angliában egy nagy kutatás szerint 50%-kal nőtt a pozitív esetszám az utóbbi egy hónapban a megelőző hónaphoz képest az először Indiában azonosított Delta variáns miatt, ezért egyelőre 4 héttel elhalasztották a nyitás újabb fázisát. Idehaza a friss adatok továbbra is azt mutatják, hogy nagyon alacsony ütemben terjed a járvány és tovább csökkent a kórházban, illetve lélegeztetőgépen lévők száma. Friss koronavírus-híreink csütörtökön az alábbi hírfolyamban.

2021. június 17. 21:29 Újfajta védettségi igazolványt vezetnek be az olaszok Belföldi közlekedésre, idősotthonokba való belépéshez és tömegrendezvényeken való részvételhez is szükséges lesz az olasz digitális koronavírus-oltási igazolás, amelynek internetes honlapja csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái