Előfizetői tartalom

Amellett kötelezte el magát a legesélyesebb német kancellárjelölt, amit Orbán Viktor hevesen elutasít

Portfolio
|
MTI
Miután hétfőn elfogadták a német kormánypártok (CDU és CSU) a közös szeptemberi választási programot, a Financial Timesnak adott interjút a legesélyesebbnek tartott kancellárjelölt. Ebben Armin Laschet olyan üzeneteket is megfogalmazott (például ideális hozzáállás Oroszországhoz és Kínához), amelyekben összhang mutatkozik Orbán Viktor kormányfő minap kifejtett álláspontjával, de több olyan téma is felbukkant, amelyben jelentős konfliktus látszik kibontakozni köztük.

Nagyobb konfliktusok a láthatáron Miután hétfőn elfogadták a német kormánypártok (CDU és CSU) a közös szeptemberi választási programot, a Financial Timesnak adott interjút a legesélyesebbnek tartott kancellárjelölt, Armin Lschet. Ebben leszögezte, hogy a Nyugatnak nincs szüksége újabb hidegháborúra Kínával, és Oroszország lekicsinylése sem szolgálja a nyugati demokráciák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés