Előfizetői tartalom

Koronavírus: több térségben romlik a helyzet, de mi most kicsit nyugodtabbak lehetünk

Portfolio
Világszinten már 180 millió fő fölé emelkedett az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma, az elhunytaké 3,9 millióra, és például néhány dél-amerikai, illetve távol-keleti országban megint rohamosan terjed a járvány, az ausztrál fővárost pedig hirtelen két hét teljes lezárásra ítélték. Európa nagy részén most még kedvező a járványhelyzet, de a delta variáns terjedése több helyen nyugtalanítóan intenzív és például egyes a spanyol-portugál régiókban sárga-vörös színkódot kaptak. Idehaza hétvégén nincs friss adatközlés, de a péntekig ismert folyamatok egyelőre továbbra is azt mutatják, hogy nagyon lassan terjed a járvány amellett is, hogy már hetekkel ezelőtt bejelentett ék a delta variáns itthoni megjelenését is. Friss híreink szombaton a koronavírus-járványról.

2021. június 26. 19:11 Megosztás Merkel szerint Európa vékony jégen jár a delta-variáns miatt Angela Merkel úgy látja, Európa „vékony jégen jár” a koronavírus elleni közdelemben, mivel a nyár végéig várhatóan a delta-variáns válik dominánssá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés