Előfizetői tartalom

Újabb járványhullám indul a világ legátoltottabb országaiban - Figyelmeztető jel Magyarországnak

Portfolio
A világ egyik legátoltottabb országának számító Izraelben is növekedésnek indult az új fertőzöttek száma múlt hét elején. A vakcinnációban ugyancsak élenjáró Nagy-Britanniában pedig a minap elhalasztották egy hónappal a június 21-re tervezett újranyitást, mert egyre több embert fertőz meg a delta-variáns - írja a Népszava.

"Mindez azt jeli, hogy Izraelben és az Egyesült Királyságban elindult az újabb járványhullám" – magyarázta a jelenséget Vattay Gábor egyetemi tanár, az ELTE TTK Fizikai Intézetének munkatársa a Növekedés.hu online gazdasági lap által szervezett Medicina konferencián. A járványmodellezéssel foglalkozó szakember elmondta: az Egyesült Királyságban a fertőzöttek száma 15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés