Előfizetői tartalom

Citibank: a fejlődő országok tele vannak lehetőségekkel

Portfolio
A fejlődő országok egyelőre jócskán le vannak maradva a fejlett országokhoz képest a gazdasági fejlettségben, és az átoltottság is sokkal alacsonyabb azokban az országokban, ennek ellenére viszont sok a lehetőség a régióban. Az alacsony átlagéletkor, nagy és egyre növekvő népesség, növekvő jövedelmek vonzóvá teszik a külföldi tőke számára az ázsiai, szubszaharai régiót. A külföldi beruházások elnyeréséhez viszont fontos lenne a politikai stabilitás.

A fejlődő országokban sokkal alacsonyabb az átoltottság, mint a fejlett országokban, és ez a továbbiakban is kihívást jelent majd - mondta Ebru Pakcan, a Citibank EMEA régió fejlődő piacaiért felelős vezetője a Citibank online eseményén. Ugyanakkor lehetőségeket is nyújt a régió számára a koronavírus-válság, a vállalatok például elkezdték kivonni az ellátási láncok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés