Előfizetői tartalom

Hatalmas fogás a NAV-tól

Portfolio
Összesen 10,5 milliárd forint kárt okozott a költségvetésnek az a három, mobiltelefonok és más elektronikai eszközök kereskedelmével foglalkozó bűnszervezet, amit nemrég számolt fel a NAV - közölte a szervezet a Facebook-oldalán, melyhez videót is csatolt. Ebben látható többek között, hogy az egyik háznál a kiképzett kereső kutya hogyan találja meg a szekrény alá elrejtett készpénzkötegeket.

A bandák módszere azonos volt: a Közösségből beszerzett árut egy szövevényes céghálón átfuttatva kerülték el az áfafizetést, így versenytársaiknál jóval kedvezőbb áron tudták kínálni termékeiket - írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A külföldről behozott elektronikai cikkeket, mobiltelefonokat a bűnszervezetek egy bonyolult számlázási láncon, gyakran mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés