Előfizetői tartalom

Lassan, de megállíthatatlanul terjed a digitalizáció a mezőgazdaságban

A gazdaság hajtómotorjai az innovatív megoldások, az agráriumban is így van ez. A szektor fejlesztése és az agrárdigitalizáció elterjedése nélkül nem működhet jól a jövőben a mezőgazdaság. Mindebben az agrár startupoknak is komoly szerepe lehet – hangsúlyozta a Portfolio-nak Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

Mennyire kell meghatározó legyen a digitalizáció az agráriumban? Győrffy Balázs: A világban új ipari-technológiai, és főként digitális forradalom zajlik, amelynek egyik jelentős terepe az agrárium. Egy olyan tradicionális agrárország, mint a mienk – a maga természeti és humán erőforrásaival – nem engedheti meg magának, hogy kullogjon az események után. Ugyan általánosságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés