Előfizetői tartalom

Elindult a negyedik járványhullám Európában: több tagállam görbéje gyorsan emelkedik

Portfolio
A legfrissebb koronavírus-fertőzési adatok alapján sajnos úgy tűnik, hogy már elindult a negyedik járványhullám az Európai Unió több tagállamában, hiszen újra emelkedő görbéket látunk, nagy valószínűséggel az Indiából indult delta variáns miatt. A legijesztőbb emelkedést most a nyaralási célországnak számító Cipruson látjuk, de sajnos Portugália, Spanyolország és Luxemburg görbéje is kezd egyre jobban emelkedni. Mellettük még enyhe emelkedést mutat a görög, holland és ír görbe is. A mi régiónkban egyelőre nagyon alacsony a járvány terjedése, egyenletesnek mondható és a pénteki adatközlés alapján a magyar járvány is stagnál alacsony szinten. Friss híreink percről-percre pénteken a témában.

2021. július 09. 21:08 Megosztás Málta nagyot szigorít: csak a teljesen beoltott turistákat engedi be az országba Málta július 14-től csak azokat a turistákat engedi be, akik teljesen immunizáltak a koronavírussal szemben - jelentette be Chris Fearne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés