Előfizetői tartalom

Növekedés, fejlesztés, felvásárlás, cégutódlás – Magyar cégek jó példái hazai vállalkozásoknak

Portfolio
A Portfolio-Hiventures közös konferenciáján az érdeklődő cégtulajdonosok, vállalatvezetők, pénzügyi menedzserek megismerhetik a tőkefinanszírozást és annak a régióban, valamint Magyarországon betöltött gyakorlati szerepét. Beszélgetünk arról, milyen jelentősége van a megfelelő tőkeszerkezet kialakításának abban, hogy maximáljuk a vállalat értékét. Valós hazai esettanulmányokon, közepes- és nagyvállalatokon keresztül mutatjuk be azokat a megoldásokat, amelyek túlmutatnak a rövid távú, koronavírus-válság okozta pénzügyi, finanszírozási problémák kezelésén. Célunk a közös növekedés, tartsanak velünk!

Újraindult az élet a hétköznapokban és a gazdaságban is. Ősszel hatalmas lendülettel jön a Portfolio konferenciasorozata, a szokásos magas minőségben, profi helyszíneken, fizikai formában, elsőrendű szakmai programmal. Szeptember 21-én a Hiventures tőkealap-kezelővel, a hazai startup, KKV és vállalati szektor elsőszámú tőkefinanszírozási partnerével közös „Vállalati...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái