Előfizetői tartalom

Növekedés, fejlesztés, felvásárlás, cégutódlás – Magyar cégek jó példái hazai vállalkozásoknak

Portfolio
A Portfolio-Hiventures közös konferenciáján az érdeklődő cégtulajdonosok, vállalatvezetők, pénzügyi menedzserek megismerhetik a tőkefinanszírozást és annak a régióban, valamint Magyarországon betöltött gyakorlati szerepét. Beszélgetünk arról, milyen jelentősége van a megfelelő tőkeszerkezet kialakításának abban, hogy maximáljuk a vállalat értékét. Valós hazai esettanulmányokon, közepes- és nagyvállalatokon keresztül mutatjuk be azokat a megoldásokat, amelyek túlmutatnak a rövid távú, koronavírus-válság okozta pénzügyi, finanszírozási problémák kezelésén. Célunk a közös növekedés, tartsanak velünk!

Újraindult az élet a hétköznapokban és a gazdaságban is. Ősszel hatalmas lendülettel jön a Portfolio konferenciasorozata, a szokásos magas minőségben, profi helyszíneken, fizikai formában, elsőrendű szakmai programmal. Szeptember 21-én a Hiventures tőkealap-kezelővel, a hazai startup, KKV és vállalati szektor elsőszámú tőkefinanszírozási partnerével közös „Vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés