Előfizetői tartalom

Végre fellélegezhetnek a Sinopharmmal oltottak? - Nem oldódott meg az összes kérdés

Portfolio
Magyarország lehetővé teszi a harmadik oltás beadását, négy hónappal a második oltás beadása után. Ettől azonban az orvosok eltérhetnek, és korábban is beadhatják a harmadik dózist. A döntés hátterében az húzódhat meg, hogy a Sinopharmmal oltott magyarok egy részének nem alakult ki védettsége. A bejelentés azonban számos bizonytalanságot hordoz magában, ami az immunizációt nehezítheti. A döntés összességben már nem tiltja a harmadik dózist, ami pozitívum, de úgy tűnik, nincs semmilyen ajánlás az oltásra vonatkozóan: a kormány az oltóorvosok és az egyének belátására és a felelősségére bízza a kérdést.

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy lehetővé teszik a harmadik oltás beadását az emberek számára. A harmadik dózist a második oltás után négy hónappal lehet beadni, ettől azonban az oltóorvos eltérhet, vagyis korábban is beadhatja a harmadik dózist. Ez a bejelentés nagy áttörést jelent, mert eddig nem lehetett harmadik oltást beadatni Magyarországon, azonban rengeteg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés