Előfizetői tartalom

Végre fellélegezhetnek a Sinopharmmal oltottak? - Nem oldódott meg az összes kérdés

Portfolio
Magyarország lehetővé teszi a harmadik oltás beadását, négy hónappal a második oltás beadása után. Ettől azonban az orvosok eltérhetnek, és korábban is beadhatják a harmadik dózist. A döntés hátterében az húzódhat meg, hogy a Sinopharmmal oltott magyarok egy részének nem alakult ki védettsége. A bejelentés azonban számos bizonytalanságot hordoz magában, ami az immunizációt nehezítheti. A döntés összességben már nem tiltja a harmadik dózist, ami pozitívum, de úgy tűnik, nincs semmilyen ajánlás az oltásra vonatkozóan: a kormány az oltóorvosok és az egyének belátására és a felelősségére bízza a kérdést.

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy lehetővé teszik a harmadik oltás beadását az emberek számára. A harmadik dózist a második oltás után négy hónappal lehet beadni, ettől azonban az oltóorvos eltérhet, vagyis korábban is beadhatja a harmadik dózist. Ez a bejelentés nagy áttörést jelent, mert eddig nem lehetett harmadik oltást beadatni Magyarországon, azonban rengeteg...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái