Előfizetői tartalom

Gulyás: jó ideig elmaradhatnak az EU-pénzek, azonosították Magyarországon a gamma variánst is

Portfolio
A gyermekvédelmi törvény ügyéből eredő népszavazásra várhatóan az év végén, vagy a jövő év elején kerülhet sor, a helyreállítási program körüli vita lezárásának ideje csak az Európai Bizottságtól függ, de azért, hogy az esetleg elhúzódó vita ne érintse az itthoni pályázókat, a kormány arról döntött, hogy kizárólag a magyar költségvetésből biztosítani fogja a forrásokat a kifizetésekhez – többek között ezekről beszélt a mai Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A tárcavezető által elmondottak abba az irányba mutatnak, hogy a tartós konfliktusból eredően még jó ideig nem várható brüsszeli folyósítás a helyreállítási terv, illetve az új Operatív Programok keretéből. Az alábbi hírfolyamunkban számoltunk be a főbb információkról, kijelentésekről.

2021. július 22. 10:59 Megosztás Nem jönnek a norvég pénzek A tegnap lejárt határidőig nem tudott megállapodni a magyar és a norvég kormány arról, hogy a Norvég Alap forrásait milyen keretek között és mely intézmény ossza el, így egyelőre nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés