Előfizetői tartalom

Kiderült, hányan haltak meg Magyarországon a koronavírus-oltás után

Portfolio
Közel 10,7 millió beadott koronavírus elleni oltást követően csupán az esetek 0,039 százalékában fordultak elő nemkívánatos események - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ az Origóval. Valamennyi vakcinatípussal beadott oltás és a bejelentett nemkívánatos események számának összehasonlítása során tehát kijelenthető, hogy a nemkívánatos események aránya elenyésző – tették hozzá. Az NNK most megjelent adatai azonban még nagyobb bizonytalanságot okoznak, mint amely eddig övezte a vakcinákat.

A magyarországi koronavírus elleni vakcináció tavaly december 26-i megkezdése óta csupán a beadott oltások 0,039 százaléka után tapasztaltak az orvosok nemkívánatos oltási reakciókat – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ adataiból, amit az Origo kérdésére küldtek el. Az NNK adatai a 2020. december 26. - 2021. július 14-i közötti időszakot fedik le. Ha számszerűsítjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés