Előfizetői tartalom

Nem várt helyen lépett fel újabb áruhiány: kifogy a kerozin a repülőgépekből?

Portfolio
Az üzemanyagszállítmányok késlekedése miatt egyes járatainak leállítására kényszerülhet az American Airlines. A légitársaság azt kéri a kisebb repülőterektől, illetve a pilótáktól, hogy ahol lehetséges, takarékoskodjanak az üzemanyaggal. Az amerikai légitársaságok a belföldi utazási kereslet váratlanul gyors helyreállása miatt munkaerőhiánnyal is küzdenek.

Az American Airlines szerint a probléma összetett, ugyanis az üzemanyag-kínálat akadozása mellett a szállítmányozás gondjai (a szállító autók és sofőrök hiánya) is közrejátszanak a késlekedésben. Az American Airlines állomásának repülőgép-üzemanyag-szállítási késedelmei kezdetben főleg az Egyesült Államok nyugati városait érintették, de mára az ország egész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés